Utsikt over fjord i Norge

Endringer på Alfred Bergs high yield team

Publisert

Vi har gleden av å informere om at Anna-Karin Hempel er ansatt som senior forvalter på vårt nordiske high yield team. Anna-Karin kommer til Alfred Berg fra Arctic Securities, hvor hun har jobbet de siste ti årene. De første åtte årene som kreditt-og aksjeanalytiker og de siste to på M&A teamet. Hun har tidligere bl.a. jobbet med kredittanalyse i Frankfurt og Stockholm for den nordiske storbanken SEB. Anna-Karin er også sertifisert ESG analytiker (CESGA).

Anna-Karin vil styrke vårt team innen high yield obligasjoner, og jobbe tett sammen med Henrik Emil Høyerholt og Maria Granlund som i dag er ansvarlige forvaltere for fondene Alfred Berg Nordic High Yield og Alfred Berg Nordic High Yield Acc.

Det er ingen øvrige endringer hverken på Alfred Bergs high yield team eller på Alfred Bergs nordiske renteteam på totalt syv personer i Norge og Sverige.

Alfred Berg har opplevd betydelig vekst innen high yield de siste årene, og forvalter nå rundt 8 milliarder kroner kroner i aktivaklassen. Vi har også opplevd svært sterk vekst innenfor nordiske renter, hvor vi nå forvalter mer enn 80 milliarder kroner.

Vi ønsker Anna-Karin hjertelig velkommen til Alfred Berg!

Alfred Bergs nordiske renteteam per oktober 2022

– Del artikkelen på sosiale medier