Oversikt over Tjuvholmen

Den nordiske kapitalforvalteren

Vi er en aktiv nordisk kapitalforvalter som spesialiserer oss på norsk og nordisk aksje- og renteforvaltning. Hos Alfred Berg får du tilgang til profesjonelle investeringsløsninger og en bred kompetanse som reflekterer alle ansatte. Vi er ca. 60 ansatte innen kapitalforvaltning, analyse og kundeservice.

Utsikt over aker brygge

Mer enn 150 års erfaring

Vi har mer enn 150 års erfaring i bransjen og fokuserer utelukkende på kapitalforvaltning. Alfred Berg er 25 % eid av Drypnir AS og 75 % eid av BNP Paribas Asset Management, og har dermed tilgang til et globalt nettverk av ekspertise. Vi er også en eksklusiv distributør av BNP Paribas Asset Managements fond og forvaltningstjenester i Norge, Europas 7. største forvalter med en forvaltningskapital på ca. NOK 5 500 mrd. og 3 000 ansatte i 37 land.

Utsikt over aker brygge

Våre forvaltere

Våre forvaltere har unik kompetanse og erfaring innen sitt området. Vi har som mål å skape konsistent og forutsigbar meravkastning i alle fond. Dette oppnår vi gjennom strategisk risikostyring og et godt samarbeid mellom forvaltere og analytikere. Våre forvaltere har klart å skape betydelig meravkastning utover referanseindeksene over tid, både innen aksje- og renteforvaltning.

spare i fond

Investeringsfilosofi

Alfred Berg Kapitalforvaltning har hatt spesialfond med etiske investeringskriterier siden 1999. I desember 2012 ble det besluttet at alle Alfred Bergs norske fond, aksje- og rentefond, skal ha den samme etiske investeringsprofilen. Dette ble innført 1. januar 2013. Unntatt fra dette, er aksjefondet Alfred Berg Indeks som følger Oslo Børs Hovedindeks. Les mer om vår etiske investeringsprofil.