opprett aksjesparekonto

Tjenester

Vi kan gi våre kunder mange valgmuligheter gjennom Alfred Bergs egne investeringstilbud i tillegg til BNP Paribas Asset Management brede produktspektrum. Dette omfatter løsninger for alle de viktigste aktivaklassene og enhver investeringsstil.

Personer sitter med grafer og tall

Private kunder / Selskaper / Organisasjoner

Det er ingen kostnader knyttet til kjøp eller salg i våre fond. Fondet belastes med en forvaltningsprovisjon, som blant annet dekker forvaltning og drift av fondet. Alle våre kontotyper er kostnadsfrie.

porteføljesammensetning

Institusjonelle kunder

Vi er en dedikert og selvstendig nordisk kapitalforvalter innen BNP Paribas Group. Med tilbudet vårt får du tilgang til lokal kompetanse kombinert med et globalt nettverk av profesjonelle investeringsspesialister og investeringsløsninger. Vi er aktive i det nordiske markedet og har kontorer i Oslo og Stockholm med til sammen ca. 60 ansatte som spesialiserer seg på kapitalforvaltning.

aksjefond

Distributører

Alfred Berg Kapitalforvaltning har hatt spesialfond med etiske investeringskriterier siden 1999. I desember 2012 ble det besluttet at alle Alfred Bergs norske fond, aksje- og rentefond, skal ha den samme etiske investeringsprofilen. Dette ble innført 1. januar 2013. Unntatt fra dette, er aksjefondet Alfred Berg Indeks som følger Oslo Børs Hovedindeks. Les mer om vår etiske investeringsprofil.