Dame prater i telefonen

Kunderegistrering

For å kjøpe Alfred Berg sine fond kan du åpne en konto hos oss. Du kan investere i fond som privatperson eller gjennom ditt selskap. Vennligst velg om du ønsker å registrere deg selv eller et selskap.

Dame jobber mens hun er i telefon

Kjøp og salg av fond

Første gang man kjøper fond hos Alfred Berg må du etablere et kundeforhold. Dette gjøres enklest ved bruk av Bank ID. Det er kostnadsfritt å bli kunde hos oss, og type konto du åpner avhenger av hvilke kundeforhold du har. Det er ingen kostnader knyttet til kjøp eller salg i våre fond. Fond belastes med en forvaltningsprovisjon, som blant annet dekker forvaltning, drift av fondet og lignende.

Hånd holder en mobil

Bli kunde med BankID

For å bli elektronisk kunde trenger du BankID. Du svarer på spørsmål i vårt elektroniske kundeskjema og signerer med BankID. Etter at vi har kontrollert opplysningene vi har fått fra deg, vil vi sende deg en e-mail med ny investerings konto som benyttes for å handle i Alfred Bergs kundeportal. For å komme inn på Alfred Bergs kundeportal trenger du BankID. Via vårt kundeportal kan du handle fond, se dine fondsbeholdninger og få tilgang til din postkasse.

Dame bruk penn på et ark

Bekreftelse av identitet uten BankID

Ved henvendelser for dødsbo, identifisering av mindreårig og umyndige kan det være behov for bekreftelse av legitimasjon. Se oversikten over hva anses som gyldig legitimasjon (januar 2019) I slike tilfeller kan vi akseptere bekreftet kopi utstedt av en offentlig etat som for eksempel posten, politi, byfogden. eller finansinstitusjon som for eksempel bank, eiendomsmegler, advokat, revisor. Bekreftet kopi av ID må sendes til oss pr. post eller leveres ved personlig oppmøte. Vi kan motta bekreftet kopi av legitimasjon elektronisk.