Utsikt over akerbrygge

Vi søker Senior Controller

Author avatar Martin Gisvold Publisert

Ønsker du en sentral controller rolle i et av Nordens mest spennende forvaltningsmiljøer?

Alfred Berg ble etablert i Stockholm 1863 og er i dag en ren nordisk kapitalforvalter. Selskapet har et av de mest kompetente forvaltningsmiljøene for nordiske renter og nordiske aksjer. Total kapital på 200 milliarder kroner forvaltes i dag av selskapets nordiske forvaltningsteam. Selskapet har 60 ansatte hvorav 5 i Stockholm mens resterende er på hovedkontoret i Oslo. Alfred Berg er BNP Paribas nordiske forvalter og varemerke for nordiske fond og forvaltning. Alfred Berg eies av ansatte i selskapet og av BNP Paribas Asset Management.

Alfred Berg fortsetter den positive utviklingen i det nordiske markedet og ser nå etter en person som kan være med å utvikle økonomiavdelingen sentralt. Som Senior Controller får du muligheten til å være en viktig ressurs i selskapets videre ekspansjon som en sterk nordisk kapitalforvalter i det nordiske markedet. Du vil være en sentral sparringspartner for CFO, og inngå i et team på fire Controllere. 

Arbeidsoppgaver

  • Månedlig og kvartalsvis rapportering til morselskapet BNP, ledelse og offentlige myndigheter
  • Årsoppgjør og skatteberegninger
  • Utarbeidelse av økonomiske analyser, modellering og lønnsomhetsvurderinger for beslutningsunderlag til ledelsen
  • Bidra i videreutvikling av rutiner, prosesser og intern kontroll i økonomifunksjonen 
  • Være en ressursperson på systemer og it-verktøy
  • Ad hoc prosjekter 

Hvem er du?

Du har en sterk akademisk bakgrunn med MSc i finans, regnskap eller økonomi og 5-10 års relevant erfaring. Du har god evne til å lære nye systemer, gjerne Power BI eller andre lignende, og du ser kontinuerlig etter muligheter for å effektivisere og forenkle. Du har gode norsk og engelsk ferdigheter, både skriftlig og muntlig. Vi tror at du er strukturert og analytisk med høyt nøyaktighetsnivå og numeriske ferdigheter. Du tar ansvar for arbeidet ditt, er løsningsdrevet og har evnen til å prioritere. Som kollega er du fleksibel og positiv med sterk vilje til å samarbeide både lokalt og internasjonalt. At denne rollen krever et høyt nivå av integritet.

Hva tilbyr vi deg? 

Hos Alfred Berg deltar du i et variert utvalg av oppgaver og stimulerende prosjekter. Vi jobber i et dynamisk miljø, preget av en internasjonal kontekst og samarbeid mellom mennesker i forskjellige avdelinger. Stillingen har konkurransemessige betingelser og inngår i selskapets bonusprogram. Alfred Berg har også et fordelaktig forsikrings- og pensjonsprogram. Arbeidsplassen er på Aker Brygge i Oslo. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke direkte via denne siden eller via www.compass.no, ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Vi vil intervjue kandidater fortløpende.

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, vennligst kontakt vår rekrutteringspartner Compass Human Resources, ved Bjørn Erik Graff, telefon 970 555 87 eller Anne Qvenild, telefon 977 23 235.

– Del artikkelen på sosiale medier