Prosperaundersøkelsene for 2021

Publisert

Alfred Berg Kapitalforvaltning rangeres også i år som nr. 1 både av institusjonelle investorer og av distributører, konsulenter og fondsselektører i Prosperaundersøkelsene for 2021.

Tusen takk for tilliten.

Alfred Berg rangeres også i år som nr. 1 både av institusjonelle investorer og av distributører, konsulenter og fondsselektører i Prosperaundersøkelsene for 2021. I fjor var første gang i Norden at samme forvalter ble rangert som nr. 1 av begge kundegruppene. Undersøkelsene gjennomføres årlig av Kantar Sifo blant norske kapitalforvaltere.

«Vi er svært takknemlige for at våre to største kundegrupper også i 2021 rangerer Alfred Berg som landets beste kapitalforvalter. I 2021 ser vi at jakten på avkastning er ytterligere forsterket. Som i fjor er det god interesse for nordiske renter, men i år fokuserer kundene våre mer på fond med lavere kredittrating der man kan høste en attraktiv likviditetspremie. Topprangeringen i Prosperaundersøkelsene motiverer oss til å fortsette arbeidet med å skape enda bedre avkastning og utvikle nye produkter for våre kunder»

 Nils Andresen, Head of Sales – Alfred Berg Kapitalforvaltning.

At kapitalen Alfred Berg forvalter på vegne av norske kunder de siste ti årene har gått fra 20 til nå å ha passert 100 milliarder kroner tyder også på fornøyde kunder. 

Rangeringen i undersøkelsene er basert på tilbakemeldinger fra 76 institusjonelle investorer med minimum 300 millioner kroner plassert hos eksterne forvaltere og 35 distributører, investeringskonsulenter og fondsselektører.

Se Kantar Sifos hjemmeside for Prosperaundersøkelsene 2021:

External Asset Management 2021 Norway

Fund Distributors & Selectors 2021 Norway

– Del artikkelen på sosiale medier