opprett aksjesparekonto

Kjøp fond

Kjøper du fond hos oss vil du få en konto med tilgang til vår kundeportal Alfred Berg Connect. Kontoen er gratis og gir deg full oversikt over dine investeringer. Du betaler kun det årlige forvaltningshonoraret for fondene du velger. Vi tilbyr både aksjesparekonto og verdipapirkonto.

investeringer

Investeringsrådgivning

Våre rådgivere snakker daglig med våre aksje- og renteforvaltere. Dette gir deg som kunde en unik nærhet til markedet. Målet med rådgivning er å gi deg som kunde en trygghet på at din formue blir forvaltet etter dine ønsker. Vi gir råd basert på dine behov, forutsetninger & mål, for så å skreddersy en investeringsstrategi basert på din tidshorisont. Ring oss i dag for en uforpliktende prat rundt investeringer.

Aktiv forvaltning

Ønsker du råd og oppfølging av dine investeringer, kan konseptet vårt Aktiv Forvaltning være det riktige for deg. Med utgangspunkt i din risikoprofil, tidshorisont og forventninger til avkastning, skreddersys en portefølje som er tilpasset dine ønsker. Med aktiv forvaltning får du en personlig rådgiver som setter opp din investeringsstrategi og portefølje. Aktiv forvaltning tar hensyn til dine forventninger og risikoevne.

Aksjesparekonto

I en aksjesparekonto kan du fritt bytte aksjefond uten at dette utløser skatt så lenge gevinsten blir på kontoen. Det gir deg frihet til å handle de fondene du ønsker uten å tenke på skatt. Kun for privatpersoner.

Verdipapirkonto

For organisasjoner og selskaper som ønsker å investere i aksje- og rentefond. Eller for privatpersoner som kun ønsker å investere i rentefond. Ta kontakt med en rådgiver om du er usikker på hvilke type konto som passer for deg.