aksjesparekonto

Aksjesparekonto – 1000 fond

Aksjesparekonto passer for deg som sparer eller ønsker å spare i aksjefond. Velg vår løsning hvis du ønsker å ha et utvalg av 1000 aksjefond fra mer enn 70 norske og internasjonale kapitalforvaltere. Opprett en aksjesparekonto hos oss i dag.

opprett aksjesparekonto

Dine fordeler med vår aksjesparekonto (ASK)

Vi tilbyr et stort utvalg av aksjefond fra norske og internasjonale forvaltere. På en aksjesparekonto hos Alfred Berg kan du samle alle børsnoterte aksjer og aksjefond (med minimum 80 prosent aksjer) du har investert i på ett sted. Dette gir deg en bedre oversikt over dine investeringer og gir deg en enkel, oversiktlig og fleksibel løsning for din sparing.

spare i fond

Privat sparing med utsatt skatt

Fordelen med en aksjesparekonto er at du kan kjøpe og selge fond uten å betale løpende skatt. Skatten betales først når du tar ut gevinsten fra kontoen. Du kan også ta ut hele innskuddet skattefritt. Du betaler ingen kontogebyr for å ha aksjefond på aksjesparekonto Sammenlign oss med andre i Finansportalens prisundersøkelse av aksjesparekonto (ASK).

aksjefond

Fond i aksjesparekonto

Du kan handle aksjefond og kombinasjonsfond med en minimum aksjeandel på 80 % eller mer. Dersom fondet endrer kombinasjonsfordeling etter du har kjøpt andelene, vil det ikke tvinge deg til å selge. Det er fordelingen ved kjøpstidspunktet som er gjeldende.

fondshandel

Sammenligne oss med andre?

Finansportalen er en tjeneste fra Forbrukerrådet. Finansportalen gjennomfører prisundersøkelse av aksjesparekontoer (ASK). Den viser gebyrer og utvalg av fond hos forskjellige kapitalforvaltere og plattformer.