Alfred Berg logo

Aksjesparekonto

I vår aksjesparekonto tilbyr vi et utvalg av 1000 aksjefond fra mer enn 70 norske og internasjonale kapitalforvaltere. Fordelen med en aksjesparekonto er at du kan kjøpe og selge fond uten å betale løpende skatt.

Stort utvalg av fond

Velg vår løsning hvis du ønsker å ha et utvalg på nesten 1000 aksjefond fra mer enn 70 norske og internasjonale kapitalforvaltere. Opprett en aksjesparekonto hos oss i dag.

Alle fondene som er tilgjengelige for deg med aksjesparekonto hos oss blir vurdert gjennom en prosess som omfatter både kvantitative og kvalitative kriterier. Denne prosessen blir utført to ganger i året og fond som ikke oppfyller kriteriene blir erstattet. Målet er å finne de beste fondene i hver region og kategori.

På en aksjesparekonto hos oss kan du samle alle børsnoterte aksjer og aksjefond (med minimum 80 prosent aksjer) du har investert i på ett sted.

Fordelen med en aksjesparekonto er at du kan kjøpe og selge fond uten å betale løpende skatt. Skatten betales først når du tar ut gevinsten.

Du betaler ingen kontogebyr for å ha aksjer og aksjefond på en aksjesparekonto hos Alfred Berg. Alt du betaler er forvaltningshonorar.

Prisvinnende kapitalforvalter flere år på rad

Vi rangeres også i år som nr. 1 både av institusjonelle investorer og av distributører, konsulenter og fondsselektører i Prosperaundersøkelsene for 2021.

Alfred Berg har også vunnet Morningstar Award 4 ganger for beste forvalter.