Din investeringsrådgiver

Forvaltning av formue kan være komplekst, med en god portefølje sover du godt om natten.

I Alfred Berg tilbyr vi personlig rådgivning på investeringer over 2 millioner. Med kostnadsfri rådgivning utvikler vi en portefølje  skreddersydd din risikoprofil og finansielle mål .

Du får tilgang på samme informasjon og nærhet til markedet som profesjonelle investorer. I vårt nettverk har du direkte tilgang til investeringsrådgivere og prisvinnende kapitalforvaltere.

Vår nærhet til markedet, lange erfaring og rådgivernes kompetanse er unik i norsk sammenheng.

Portefølje med perspektiv

For å sette sammen en optimal portefølje er det viktig at vi blir godt kjent. Sammen skreddersyr du og rådgiveren din den beste investeringsstrategien for din situasjon. Blant områdene vi ser på er:

  • Ønsket risikoprofil
  • Størrelse på investering
  • Geografiske områder og geopolitikk
  • Markedsområder og interesser
  • Indeks vs aktiv forvaltning
  • Tidshorisont
  • Forventet avkastning
  • Likviditet
  • SRI og bærekraft
  • Rapportering

“Vi er strålende fornøyd med vårt kundeforhold til Alfred Berg og spesielt vår trofaste rådgiver. Vi blir holdt løpende informert om våre plasseringer, om den generelle finansielle situasjonen og Alfred Bergs syn på den. Selv i dårlige tider har vi fått god avkastning”

Vibeke og Olav Dalseg

Bli en del av vårt nettverk

I Alfred Berg forvalter vi fond og verdier for mer enn 100 milliarder kroner. Vi er en del av Europas 5. største bank (BNP Paribas), med til sammen 5000 milliarder NOK til forvaltning.

I tillegg til vår dedikerte ekspertise på det nordiske markedet har vi et kompetent nettverk av analytikere og forvaltere i 37 land, som alle har direkte tilgang til sine lokale markeder.

Våre rådgivere sitter tettest på den nye informasjonen i markedet, og som en del av vårt nettverk vil du ta et viktig skritt mot den innerste sirkelen av finansverdenen.

Bli med på veksten

Alfred Berg har blitt kåret til beste kapitalforvalter i Norge av profesjonelle investorer 3 år på rad, og i 2020 kåret Prospera oss til beste forvalter i Norden. Prospera baserer sin rangering ut i fra intervjuer med kunder, og vi setter spesielt stor pris på en slik tilbakemelding fra kundene selv!

Alfred Berg har også vunnet Morningstar Award 4 ganger for beste forvalter.

Se hvordan vi ligger an i finansportalens oversikt over de beste forvalterne når det gjelder gebyrer for bruk og flytting til våre fond.

Enormt utvalg

I vårt nettverk har vi over 1000 fond, og har til enhver tid de mest populære fondene som det norske markedet etterspør. Vi legger også til fond ut i fra spesifikke forespørsler fra våre kunder. Dette gjør at vi har et svært bredt utvalg for å sette sammen din portefølje.

Våre rådgivere opererer etter høyeste etiske standarder og er underlagt MIFID (Direktiv om markeder i finansielle instrumenter). Dette regelverket er særlig beregnet på uerfarne investorer og gir deg som kunde god beskyttelse i lovverket.

“Vi har vært kunde av Alfred Berg i snart 20 år og har fått rådgivning i de fleste av disse årene. Vi har følt oss meget godt ivaretatt hele veien. Burde nok ha startet med rådgivning helt fra begynnelsen av kundeforholdet!

Tine og Truls W. L´orange

Rådgivning

Ved investeringer over 2 millioner kroner får du en personlig rådgiver uten ekstra kostnader. Hvis du foreløpig ikke har så mye å investere, men planlegger å investere mer over tid, ta likevel kontakt så kan vi se hvordan vi kan hjelpe deg.

I tillegg til at rådgivningen er inkludert, betaler du heller ingenting utover forvaltningsavgift på våre fond. Vi har for eksempel ingen performance fee eller transaksjonskostnader.

Investeringsrådgiving