opprett aksjesparekonto

Kjøp fond

Kjøper du fond hos oss vil du få en investeringskonto med tilgang til vår kundeportal Alfred Berg Connect. Kontoen er gratis og gir deg full oversikt over dine investeringer. Du betaler kun det vanlige årlige gebyret for forvaltningen av fondene du velger. I dag tilbyr vi både aksjesparekonto og fondskonto.

investeringer

Investeringsrådgivning

Våre rådgivere snakker daglig med våre aksje- og renteforvaltere. Dette gir deg som kunde en unik nærhet til markedet. Målet med rådgivning er å gi deg som kunde en trygghet på at din formue blir forvaltet etter dine ønsker. Ring oss i dag for en uforpliktende prat rundt investeringer. Vi gir råd basert på dine behov, forutsetninger & mål, for så å skreddersy en investeringsstrategi basert på din tidshorisont.

Aktiv forvaltning

Ønsker du råd og oppfølging av dine investeringer, kan konseptet vårt Aktiv Forvaltning være det riktige for deg. Med utgangspunkt i din risikoprofil, tidshorisont og forventninger til avkastning, skreddersys en portefølje som er tilpasset dine ønsker. Med aktiv forvaltning får du en egen rådgiver som setter opp din investeringsstrategi og portefølje. Aktiv forvaltning tar hensyn til dine forventninger og risikoevne.

Aksjesparekonto

Kjøper du aksjefond hos oss vil du få en aksjesparekonto med tilgang til vår kundeportal Alfred Berg Connect. Kontoen er gratis og gir deg full oversikt over dine investeringer. Du betaler kun det vanlige årlige gebyret for forvaltningen av fondene du velger.