Styret

Vincent Trouillard-Perrot Vincent Trouillard-Perrot
StyrelederVincent Trouillard-Perrot er  “Deputy Head of Affiliate Network” i BNP Paribas Asset Management Holding. Trouillard-Perrot har over 25 års erfaring i de europeiske og asiatiske finansmarkedene, og har vært ansatt hos BNP Paribas Asset siden 1991. Trouillard-Perrot har hovedfag i økonomi, markedsføring og bedriftsøkonomi fra INSEEC Paris Business School.

Tomas Scherp

Tomas Scherp er administrerende direktør i Alfred Berg Kapitalförvaltning AB og leder Alfred Bergs svenske virksomhet. Tomas Scherp har vært ansatt hos Alfred Berg siden 2000 og har over 20 års erfaring fra finansbransjen. Tomas Scherp er utdannet ved Uppsala Universitet og har en CEFA (Certified European Financial Analyst) Diploma.

Claudine Smith

Claudine Smith leder BNP Paribas’ virksomhet i Norge. Hun startet i BNP Paribas i 2008. Claudine er fransk og har en bred internasjonal bakgrunn. Hun har tilbrakt mesteparten av karrieren i Norge, og jobbet for IBM, Jøtul Industrier og Nordea. Claudine Smith har en “Master of Management” fra Toulouse Business School i Frankrike, og gjennomført INSEAD Executive Program (Bank og Finance) og mer nylig INSEAD In Board Academy.

Mariann Steine ​​Bendriss

Mariann Steine ​​Bendriss er administrerende direktør i Pensjonskassen for helseforetakene i hovedstadsområdet (PKH). Mariann Steine ​​Bendriss har vært ansatt i PKH siden 2014. Hun har 20 års erfaring fra revisjons- og risikostyringsprosjekter i PwC. Mariann Steine ​​Bendriss har en mastergrad i finans, og er statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker

Kristine Hovland

Kristine Hovland er ansatt som “Treasury Specialist” i DNV GL. Kristine Hovland har vært ansatt i DNV GL siden 2011 og har jobbet i ” Group Treasury department ” siden 2013. Kristine Hovland er utdannet ved NHH (Master of Science in Economic Analysis), Bocconi-universitetet i Milano og Université Catholique de Louvain i Belgia (Master in Business Engineering).

 

Del denne siden :

Historisk avkastning er ikke en pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Valutakursendringer vil påvirke verdien på fondet, dersom underliggende investeringer er foretatt i annen valuta enn det som fondet er notert i. Selskapet er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller feil som beror på hendelser utenfor selskapets kontroll.

 

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no