Blury picture of a client event
22.01.2020
Nyheter, Nyheter & Oppdateringer

Alfred Bergs navn misbrukt i svindelforsøk

Martin Gisvold

Vi er gjort oppmerksom på at svindlere har opprettet en falsk profil i Alfred Bergs navn på Finn.no. Profilen er brukt til å publisere to stillingsannonser for å lure søkere til å gi fra seg personlige data.

Profilen og annonsene er nå slettet.

– Vår sympati går til de som er blitt lurt til å svare på en falsk annonse. Vi er i god dialog med finn.no som har kontaktet de berørte slik at de kan ta nødvendige forholdsregler, sier Helge S. Arnesen, adm. direktør i Alfred Berg.

Dersom personer som har svart på annonsen ikke er blitt kontaktet av finn.no onsdag 22. januar, bør de ta kontakt med finn.no (Geir Petter Gjefsen, tlf. 41604162) og/eller Alfred Berg (Helge Arnesen, tlf. 22 00 51 00).

Alfred Bergs IT-systemer er ikke berørt av svindelforsøket på noen måte.

Alfred Berg har anmeldt saken til politiet.

Samme emne

Opprettelse av ny andelsklasse i Alfred Berg Obligasjon

Oppsummering av børsåret 2019: Dobbel avkastning med grønt comeback

Del denne siden :

Historisk avkastning er ikke en pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Valutakursendringer vil påvirke verdien på fondet, dersom underliggende investeringer er foretatt i annen valuta enn det som fondet er notert i. Selskapet er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller feil som beror på hendelser utenfor selskapets kontroll.

 

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no