Happy people in a business meeting
28.11.2018
Nyheter og rapporter, Nyhetsstrøm

Alfred Berg søker Associate Asset Management Sales

Alfred Berg er en nordisk kapitalforvalter i sterk vekst. Fra 2016 har forvaltningskapitalen økt med mer enn 29 mrd. kroner. Vi styrker vårt salg- og kundeoppfølgingsteam med en Associate-stilling. Stillingen vil støtte våre kundeansvarlige som arbeider med institusjonelle investorer, tredjepartsdistributører og internasjonale investorer. Stillingen passer for deg, som i løpet av noen år, har interesse av en stilling som kundeansvarlig. Dette er en sjelden mulighet til å lære om kapitalforvaltning og salg/markedsføring. Du vil over tid ha muligheten til å bygge et svært verdifullt nettverk blant norske investorer.

Stillingen innebærer blant annet støtte av våre kundeansvarlige, utarbeidelse av presentasjoner, oppfølging av kundehenvendelser, markedsføring, rapportering til internasjonale kunder og analyse.

Vi tror du har høyere utdannelse, gode kommunikasjonsevner og er flytende i engelsk muntlig og skriftlig. I tillegg har du IT-kompetanse med evne til å bruke databaser, analysere og prosessere data. Interesse for finansmarkedene er en forutsetning. Vi tror du er framoverlent, utadvendt og har høy personlig integritet. Vi ser etter deg som har to til fem års arbeidserfaring.

Se www.alfredberg.no for mer informasjon om stillingen. CV og søknad registreres hos rekrutteringspartner Compass Human Resources på: https://compasshrg.com/nb/jobs/

Alfred Berg Kapitalforvaltning forvalter norske- og nordiske renter og aksjer. Selskapet forvalter 70 mrd. kroner på vegne av norske- og internasjonale investorer, og er en av de sterkest voksende norske forvaltningsmiljøene. Alfred Berg er heleid av BNP Paribas Asset Management og tilbyr BNP Paribas Asset Managements internasjonale fond i det norske markedet. BNP Paribas Asset Management er en av Europas største kapitalforvaltere med kontorer i 37 land, kunder i 70 land og mer enn 5000 mrd. NOK til forvaltning.

Samme emne

Innkalling til valgmøte i Alfred Berg Kapitalforvaltning AS

Del denne siden :

Historisk avkastning er ikke en pålitelig indikator for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Valutakursendringer vil påvirke verdien på fondet, dersom underliggende investeringer er foretatt i annen valuta enn det som fondet er notert i. Selskapet er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller feil som beror på hendelser utenfor selskapets kontroll.

 

Sammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no